Marixir sitouttaa asiakkaat varauksiin verkkomaksuilla

 

DigitalBooker on auttanut meitä arjessa siten, että kun asiakas varaa uintikurssin, löytää hän varausjärjestelmästä kätevästi myös koko kurssitarjonnan. Asiakkaat pystyvät myös varauksen yhteydessä maksamaan kurssimaksun, jonka jälkeen he ovat sitoutuneet meidän ryhmään mukaan. DigitalBookerin käyttö on yksinkertaista ja helppoa. Ja apua saa aina, jos jokin mietityttää.

Mari Kopra-Mattila

Marixir Oy:n perustaja

Groom Parturit / Parturi

www.varaaheti.fi/groom

DigitalBooker auttaa paljonkin meitä meidän arjessa. Eli tänä päivänä suuri osa meidän ajanvarauksista tulee netin kautta ja se on meidän yksi tärkeimmistä työvälineistä. Ei niitä varauksia olisi niin paljon ellei sen käyttö olisi niin helppoa. Helppokäyttöisyys molemmin puolin pitää olla, siis ei pelkästään asiakaspuolella vaan sen pitää olla meillä arjessa helppokäyttöinen.

-Sami Heino, Groom Partureiden omistaja ja perustaja

Katso video

Liikekulman kauneushoitola

www.varaaheti.fi/liikekulmankauneushoitola

"Parasta DigitalBookerissa on yksilöllisyys ja monipuolisuus - hoitopalveluiden kuvauksen ja sisällön sekä järjestelmän ulkoasun saa oman yrityksen näköiseksi. DigitalBookeria voi yrittäjänä kehittää ja muotoilla niin pitkälle, että järjestelmä on pitkään toiminut myös kotisivujen korvaajana."

– Mirka Ahola, Liikekulman Kauneushoitolan omistaja

Lue koko tarina »

ReadySetPole / Tankotanssikoulu

www.varaaheti.fi/readysetpole

Meillä on ollut koko toimintamme ajan käytössä tuntivarausjärjestelmä. Päätimme vaihtaa DigitalBookeriin sen monipuolisuuden ja helppouden takia. Olin päässyt testaamaan järjestelmää myös asiakkaan näkökulmasta, enkä löytänyt moitittavaa.

- Saara Ervasti, Ready Set Polen omistaja
Lue koko tarina >>


Kokeile sähköistä ajanvarausta 14 päivää ilmaiseksi

Haluatko kokeilla, miten ajanvarausohjelma sopii oman yrityksesi tarpeisiin? Kokeile DigitalBookeria ilmaiseksi 14 päivää. Et sitoudu mihinkään.

Aloita oma kokeilusi

tai soita meille ja kysy lisää DigitalBooker-ajanvarauksesta 09 315 2040

Tulijooga / Joogasali

www.varaaheti.fi/tulijooga

Halusin tarjota Tulijoogan asiakkaille enemmän valintamahdollisuuksia ja tehdä ilmoittautumisesta helppoa ja automaattista sekä vapauttaa omia voimavarojani varsinaiseen työhöni eli joogasalin pyörittämiseen. Siksi päätin hankkia ilmoittaumisjärjestelmän.

- TuliJoogan perustaja Pia Rydman
Lue koko tarina >>

Kunto-Partola / Hieronta, fysioterapia

www.varaaheti.fi/kuntopartola

Aikoinaan ajanvarausjärjestelmää hankittaessa tehtiin vertailua eri järjestelmien välillä. DigitalBooker erottui edukseen selkeytensä ja helppokäyttöisyytensä vuoksi. DigitalBooker helpottaa arkeamme, kun asiakkaat käyttävät entistä enemmän sähköistä ajanvarausta eikä puhelimessa tarvitse olla koko ajan.

- Kunto-Partolan fysioterapeutti Petri Lehto
Lue koko tarina >>

Jätä yhteydenottopyyntö

Mitä asiani koskee