Choose language

Asiakastarina - Tulijooga

Tulijooga on  hotjoogaan erikoistunut joogasali Helsingin Punavuoressa. Lue joogasalin kokemuksia DigitalBookerista.

DigitalBooker -asiakas

Tulijooga on hotjoogaan erikoistunut joogasali Helsingin Punavuoressa

joka tarjoaa hotjoogan lisäksi myös yin-, flow- ja aerial-joogaa. Tulijooga järjestää myös yritys- ja yksityistunteja sekä erilaisia hyvinvointivalmennuksia. Tulijoogan perustaja Pia Rydman siirtyi täysipäiväiseksi joogayrittäjäksi vuonna 2011.  

“Alussa haastavinta oli rakentaa toimiva viikko-ohjelma joka näkyi erittäin vaihtelevana joogaajien määränä päivästä ja viikosta toiseen. Jonkin aikaa pidin ilmoittautumista tunneille sähköpostitse, mutta oli hankalaa pitää kirjaa tai ilmoittaa kaikille jos tunti jostain syystä piti peruuttaa. Halusin tarjota Tulijoogan asiakkaille enemmän valintamahdollisuuksia ja tehdä ilmoittautumisesta helppoa ja automaattista sekä vapauttaa omia voimavarojani varsinaiseen työhöni eli joogasalin pyörittämiseen. Siksi päätin hankkia ilmoittaumisjärjestelmän.”

Pia valitsi DigitalBookerin sen yksinkertaisen käyttöliittymän, hinnan ja henkilökohtaisen palvelun ansiosta. Valinta tapahtui syksyllä 2012, jonka jälkeen asiakkaat ovat itse voineet varata ja hallita aikojaan netissä.

“Katsoin toisia vaihtoehtoja, mutta en pitänyt niiden käyttöliittymistä enkä ulkoasusta”, Pia Rydman kertoo.

Varausjärjestelmä on saanut todella paljon kiitosta Tulijoogan asiakkailta. He pitävät sitä helppokäyttöisenä ja selkeänä ja rekisteröityminen pelkällä sähköpostiosoitteella on myös saanut kiitosta. Pia on myös itse ollut erittäin tyytyväinen ja kertoo miten hän on pystynyt kokeilemaan uusia tuntipaikkoja ja miten järjestelmä itsestään lähettää peruutusviestin asiakkaille mikäli tunnille ei ilmoittaudu tarpeeksi asiakkaita.

Pia jatkaa:

Pidän myös siitä, että voin järjestelmän kautta viestiä asiakkaille kuinka monta joogaajaa on tulossa tunnille. Asiakkaat voivat lukea tuntikuvauksen jokaisen tunnin kohdalta ja uusien tuntien lisääminen järjestelmään käy helposti.

Tutustu tarkemmin Tulijoogan toimintaan