Choose language

Asiakastarina - Liikekulman kauneushoitola

liikekulman kauneushoitola_mirka ahola

DigitalBooker-asiakkaamme Liikekulman kauneushoitola

Olen SKY-erikoiskosmetologi Mirka Ahola ja minulla on kauneushoitola Porin keskustassa. Olen aloittanut yrittäjänä 2003. Työskentelen yksin, mutta välillä mukana on työssäoppijoita. Tarjoan laajasti erilaisia kosmetologian palveluita ja täydennän jatkuvasti omaa osaamistani. 17 vuodessa alalla on menty paljon eteenpäin. 

Loppuvuodesta 2016 aloitin tuotekehittäjän erikoisammattitutkinnon ja sähköinen ajanvarausohjelma tuli mukaan opintojen kautta. Silloin kokeilin DigitalBookerin lisäksi toista järjestelmää. Huono kokemus asiakaspalvelussa sai kuitenkin valintani kallistumaan DigitalBookeriin. Haluankin nostaa esiin isona plussana DigitalBookerin asiakaspalvelun, josta on aina saanut apua tarvittaessa, oli kyse sitten järjestelmään perehdyttämisestä tai ulkoasun muokkauksesta.

 " Parasta DigitalBookerissa on yksilöllisyys ja monipuolisuus - hoitopalveluiden kuvauksen ja sisällön sekä järjestelmän ulkoasun saa oman yrityksen näköiseksi. DigitalBookeria voi yrittäjänä kehittää ja muotoilla niin pitkälle, että järjestelmä on pitkään toiminut myös kotisivujen korvaajana, vaikka nyt varsinaiset kotisivut ovatkin tulossa. "

 

Käytän DigitalBookeria päivittäin ja niin käyttävät asiakkaatkin. Kaikista kuukauden hoitovarauksista tulee 60-70% asiakkaiden itsensä varaamina DigitalBookerin kautta. Lisäksi etenkin muistutusviestit saavat kiitosta asiakkailta.

Seuraan myös jonkin verran tilastoja DigitalBookerista: asiakastyytyväisyyttä, palveluiden kysyntää ja onko jotain, mitä voisi markkinoida tai parantaa. On hyvä, että DigitalBookerista näkee ovatko asiakkaat sallineet markkinoinnin vai eivät. 

Olen käyttänyt DigitalBookerin prepaid-kortteja lahjakortteina ja niitä on myös paljon kysytty ja helpoksi kehuttu. Lähetän lahjakortit sähköisenä, ja asiakkaat ovat ostaneet niitä paljon esimerkiksi lapsilleen lahjaksi.

Verkkomaksupalvelu Visma Pay

on mahdollistanut sen, että asiakkaat voivat maksaa hoitopalvelun heti varauksen yhteydessä ja siitä on tullut paljon positiivista palautetta. Verkkomaksut ovat kasvattaneet myös tuotemyyntiä, sillä olen huomannut, että ne asiakkaat jotka maksavat palvelun jo varauksen yhteydessä ovat valmiimpia ostamaan tuotteita hoidon jälkeen.

Asiakkaat ovat kokeneet ajanvarausjärjestelmän hyvin selkeäksi ja helpoksi käyttää. Siitäkin pidetään, että voi samalla varata itselleen lisäpalveluita hoidon yhteydessä, esimerkiksi kasvohoidon yhteyteen ripsien tai kulmien värjäyksen.

Mitään negatiivista DigitalBookerista ei ole kukaan koskaan sanonut, vaikka olen aina palautetta pyytänyt. Ohjelmana DigitalBooker on hyvinkin helppo ja kätevä. Välillä kuulee sitäkin, että asiakas on valinnut yritykseni sen perusteella, että on sähköinen ajanvarausohjelma käytössä. Asiakkaalle on tietenkin kätevää tehdä varaus silloin kun itselle sopii, eikä tarvitse odottaa liikkeen aukioloaikoja.

Olen suositellut DigitalBookeria kollegoille, terveydenhuollon ammattilaisille ja kaikille, jotka haluavat panostaa ajanvarausjärjestelmään ja sitä kautta asiakaspalveluun. Kun ryhdyn johonkin niin haluan tehdä sen kunnolla, ja ajanvarausjärjestelmänkin tulee silloin olla paras.