3 syytä kiillottaa ajanvarausjärjestelmän ulkoasu kuntoon

 

 
 

3 syytä kiillottaa ulkoasu kuntoon

 

Uskallamme väittää, että DigitalBooker on markkinoiden parhaimman näköinen ajanvarausjärjestelmä - olettaen, että DigitalBookerin laajat räätälöintimahdollisuudet on otettu hyötykäyttöön. Onko sinun ajanvarausjärjestelmäsi ulkonäkö kunnossa? Entä miksi siitä edes pitäisi välittää, tärkeintä on päästä varaamaan aika, eikö?

 

Oletko miettinyt, että...

1) ensivaikutelman voi antaa vain kerran. On mahdollista, että asiakkaasi ei edes käy kotisivuillasi, vaan on siirtynyt linkistä (esim. Facebookissa) suoraan ajanvarausjärjestelmääsi. Hienoilla kotisivuilla ei ole merkitystä, jos ajanvarausjärjestelmä näyttää sotkuiselta eikä herätä luottamusta.


2) kotisivuiltasi ajanvarausjärjestelmään siirtyessään asiakkaasi tuskin erikseen tiedostaa siirtyneensä kotisivuilta toiseen osoitteeseen. Selkeyden vuoksi olisikin hyvä, että kotisivujen tuttu ilme jatkuisi myös ajanvarauksen puolelle.


3) tyylikäs ajanvarausjärjestelmä on myös kilpailuetu. Koska DigitalBookerin saa näyttämään hyvältä pienellä vaivalla, kannattaa tilaisuus hyödyntää myös liiketoiminnan kannalta.


Entäpä jos pikselit karkaavat käsistä eikä värimaailman hinkkaaminen kuulosta yhtään houkuttelevalta? Mitä voin tehdä? Olemme ratkaisseet ongelman puolestasi tarjoamalla ulkoasupalvelun ilmaiseksi. Tarjous koskee niin nykyisiä asiakkaita kuin koekäyttäjiämme. Ammattilaisemme muokkaavat ulkoasun toiveidesi mukaisesti. Eikä haittaa, vaikka selvää visiota ei olisikaan, ulkoasu saadaan kyllä kuntoon.

 

Miten:

Ota yhteyttä: team@digitalbooker.com tai soita 09 3154 2036. Laitathan mukaan toiveesi ja ajanvarausjärjestelmäsi osoitteen. Jos haluat järjestelmästäsi kotisivujesi näköisen, kannattaa näpytellä myös kotisivujen osoite mukaan.

Vielä lopuksi inspiroivia esimerkkejä siitä, kuinka asiakkaamme ovat saaneet siirrettyä kotisivujensa ilmeen tyylikkäästi DigitalBookerin puolelle:

Groom Parturit
Kotisivut: https://www.groom.fi
DigitalBooker: https://www.varaaheti.fi/groom/fi/

Ilma Jooga
Kotisivut: https://www.ilmajoogastudio.fi/
DigitalBooker: https://www.varaaheti.fi/ilmajoogastudio/fi

Kirjoittaja: Emmy

toimii markkinointisuunnittelijana Visma Passelilla. Haluaa pitää kiinni ihminen ihmiselle-ajattelusta myös digitalisaation ja automaation aikakaudella.

Jätä yhteydenottopyyntö