Tutustu blogikirjoituksiimme

Kirjoitukset käsittelevät yrityselämää ja ajankohtaisia tapahtumia.

Tutustu uusimpaan blogiimme,
jossa annamme vinkkejä verkkokoulutuksien ja tuntien järjestämiseen.

 
 
 

Blogi: Vinkkejä verkkokoulutuksiin

Kaiken liiketoiminnan ei tarvitse pysähtyä, vaikka mahdollisuutta fyysiseen kanssakäymiseen rajoitettaisiin. Vie osaamisesi verkkoon ja tuo iloa asiakkaillesi samalla kun pidät huolen, ettei kassavirta tyrehdy.

Blogi: Kalenterin nopea täyttö loman jälkeen

Kalenterin tyhjyys on monelle meistä varmastikin tuttua, mutta kuinka täyttää kalenteri nopeasti? Kokeneella yrittäjällä on tietenkin asiasta jo kokemusta sekä tietotaitoa. Tässä kuitenkin muutama vinkki sinulle, joka kaipaat apua ja vinkkejä asiakashankintaan.

Blogi: 4 vinkkiä yrittäjän kesälomaan

Laitetaan aluksi faktat pöytään:

Vain vajaa puolet yrittäjistä pystyy pitämään lomaa yli kolme viikkoa vuodessa. 11 prosenttia vastaajista ei ollut pitänyt ollenkaan lomaa viimeksi kuluneen vuoden aikana ja 9 % vastaajista oli pitänyt lomaa alle viikon. Katso vinkkimme yrittäjän lomailuun!

Blogi: Haussa ilmainen ajanvarausjärjestelmä?

Mieti vielä kerran. Ei siksi, että me tai kilpailijamme saisimme sinusta asiakkaamme, vaan ihan sen takia ettei yrityksellesi käy huonosti.
Puhutaanpa siis rehellisesti ja suoraan rahasta. Miksi maksaa, kun voi saada ilmaiseksikin?

Lue koko blogi täältä >>

Blogi: Ajanvaraus verkossa - 6 tapaa tehostaa liiketoimintaa

Useilla yrityksillä on kotisivut, joissa asiakkaat pääsevät tutustumaan yrityksen tarjontaan. Sieltä selviää mitä yritys tarjoaa, aukioloajat, viikon tarjoukset ja ajankohtaiset uutiset.

Lue koko blogi täältä >>

Blogi: 3 syytä kiillottaa ajanvarausjärjestelmän ulkoasu kuntoon

Onko sinun ajanvarausjärjestelmäsi ulkonäkö kunnossa? Entä miksi siitä edes pitäisi välittää, tärkeintä on päästä varaamaan aika, eikö?

Lue koko blogi täältä >>

Jätä yhteydenottopyyntö

Mitä asiani koskee