KAKSI TASOA

Valitse itsellesi parhaiten sopiva kokonaisuus, laajenna tarpeen mukaan

DigitalBooker Easy alkaen 13€/kk ja DigitalBooker 37€/kk. Hintoihin lisätään arvonlisävero.

TUTUSTU ASIAKKAIDEMME AJANVARAUSJÄRJESTELMIIN

 

HIERONTA

HIERONTA, JOOGA JA PILATES

HIERONTA JA KEHONHUOLTO

10 ETUA

Mitä etuja DigitalBooker varausjärjestelmänä antaa hierojalle?

Sähköinen ajanvaraus on paljon muutakin kuin kalenteri - se on hyvää palvelua ja asiakaskokemuksen kannalta tärkeä lisä yrityksellesi.

1. Ajavarausjärjestelmän avulla kalenteri on aina mukanasi, missä ikinä oletkin. Näet siis samalla sinun ja työntekijöidesi työvuorolistat.

2. Annat hieronta-asiakkaillesi mahdollisuuden varata aika silloin kun heille parhaiten sopii - ei vain silloin, kun voit ottaa varauksia vastaan. Tämä kasvattaa myyntiä, ja puhelimeen vastaaminen vähenee.

3. DigitalBooker lähettää automaattisesti varausmuistutukset hieronnoista suoraan tekstiviestillä tai sähköpostilla. Näin unohdukset vähenevät, ja asiakkaasi kokevat saavansa hyvää palvelua.

4. Tarjoat peruutusaikoja asiakkaillesi helposti tekstiviestillä tai sähköpostilla. Täytä turhat aukot kalenterissasi ja tehostat myyntiä.

5. DigitalBooker on myös sähköinen asiakasrekisterisi, ja voit kirjoittaa asiakkaista muistiinpanoja, jotka auttavat sinua hierojantyössäsi.

6. Voit luoda raportteja esimerkiksi vuoden ajalta hoitotyypeittäin

7. Varauksen yhteydessä asiakas voi varata lisäpalveluita, jolloin kasvatat myyntiäsi

8. Verkkomaksujen avulla asiakas voi maksaa varauksen heti - näin varaukseen sitoudutaan ja saat maksun varmemmin.

9. DigitalBooker näyttää aina sinulta, ja voit tehdä siitä oman yrityksesi näköisen. Luomme järjetelmällesi halutessasi yrityksesi näköisen ulkoasun veloituksetta. Kaikki muukin tuki on aina maksutonta.

10. Et sitoudu pitkiin laskutusjaksoihin, vaan voit irtisanoa DigitalBookerin halutessasi koska vain. Laskutamme aina kuukauden kerrallaan.

"DigitalBookerin ottivat omakseen etenkin nuoret ja keski-ikäiset asiakkaat"

Aikoinaan Kunto-Partolan ajanvarausjärjestelmää hankittaessa tehtiin vertailua eri järjestelmien välillä. DigitalBooker erottui edukseen selkeytensä ja helppokäyttöisyytensä vuoksi. DigitalBooker helpottaa arkeamme, kun asiakkaat käyttävät entistä enemmän sähköistä ajanvarausta eikä puhelimessa tarvitse olla koko ajan.

- Kunto-Partolan fysioterapeutti Petri Lehto

Verkkomaksujen avulla asiakkaasi voi maksaa varauksen heti verkossa.

Myyntisi kasvaa
Peruutukset vähenevät huomattavasti, kun maksu on jo tehty etukäteen. Saat siis rahasi varmemmin ja asiakkaasi sitoutuu varaukseensa.

Nykyaikainen
Verkossa maksaminen on nykyaikainen ja fiksu tapa hoitaa rahaliikennettä. Asiakkaallesi tarjoat loistavaa asiakaspalvelua ja hyödyt siitä samalla itsekin.

Edullinen
Maksuratkaisuna palvelussa on käytössä turvallinen Visma Pay. Valitse kuukausimaksuton Express pienelle määrälle verkkomaksuja tai Power suuremmalle määrälle maksuja. 

Verkkomaksupalvelu Visma Pay on mahdollistanut sen, että asiakkaat voivat maksaa hoitopalvelun heti varauksen yhteydessä ja siitä on tullut paljon positiivista palautetta. Verkkomaksut ovat kasvattaneet myös tuotemyyntiä, sillä olen huomannut, että ne asiakkaat jotka maksavat palvelun jo varauksen yhteydessä ovat valmiimpia ostamaan tuotteita hoidon jälkeen.

Mirka Ahola, Liikekulman kauneushoitola

Jätä yhteydenottopyyntö