4 Tehokasta tapaa täyttää kalenteri

 

 
 

Kalenterin nopea täyttö loman jälkeen

Kalenterin tyhjyys on monelle meistä varmastikin tuttua, mutta kuinka täyttää kalenteri nopeasti? Kokeneella yrittäjällä on tietenkin asiasta jo kokemusta sekä tietotaitoa. Tässä kuitenkin muutama vinkki sinulle, joka kaipaat apua asiassa.

1. Tee somemainos

Miksi et tekisi yrityksesi somekanavaan pientä mainosta siitä, että olet palannut lomalta ja valmiina töihin? Kuva toimii paremmin kuin tuhat sanaa ja video paremmin kuin kymmenentuhatta sanaa. Tee lyhyt puhelimen selfiekameralla kuvattu video, ja kerro vaikka pienestä 10 % alennuksesta asiakkaillesi.

Facebook-sivulla tekemääsi päivitystä voit mainostaa helposti ja halvalla muillekin kuin seuraajillesi.

Tarjoa kotikaupunkisi Facebook-kirppisryhmässä palvelujasi. Mitä enemmän näkyvyyttä, sitä enemmän pöhinää yrityksesi ympärillä, ja vaikka et saisi heti uusia asiakkaita, jää yrityksesi ihmisten mieliin. Muista kuitenkin noudattaa Facebook-ryhmän sääntöjä - joskus mainonta saattaa olla ryhmässä kiellettyä.

2. Lähetä markkinointikamppis sähköisestä ajanvarausjärjestelmästäsi

Lähetä DigitalBookeristasi viesti asiakkaillesi suoraan heidän puhelimeensa. DigitalBookerilla voit tehdä älyryhmiä, joiden avulla lähetät viestejä suoraan tietyn asiakasryhmän jäsenille. Esimerkiksi jos asiakas on käynyt viimeksi tammikuussa, löydät hänet helposti ja osaat suunnata räätälöidyn viestin suoraan hänelle. Jos taas haluat lähettää viestin vaikka opiskelijoille ja tarjota heille tiettyä hintaa, niin sekin onnistuu.

3. Ota puhelin käteesi ja soita  

Verkostoituminen on aina hyvä tapa saada asiakkaita. Soita jollekin tutulle samalla alalla; ehkä hän ei pysty hoitamaan jotain asiakasta -  onneksi sulla on kalenterissa tilaa.

4.Järjestä arvonta.

Tarjoa jonkinlainen palkinto kaikkien varaajien kesken. Kerro arvonnasta kaikilla edellä mainituilla tavoilla ja toteuta arvontasi loppuun vaikka Facebook-videolla (tai jollain vastaavalla tavalla.)

Minkä vain näistä keinoista valitsetkin, muista että sen tekeminen käy työstä ja nämä ovat vain vinkkejä joiden noudattaminen ei tuo pikatietä onneen. (Jokaisella yrittäjällä on omat, parhaaksi havaitut hyvät tavat. Itse toimisin näin valitsemassani ammatissa ja olen todennut nämä toimivaksi omalla kohdallani.)

Eetu

Kirjoittaja: Eetu

Tämän videomaailman velhon voi bongata isännöimästä PasseliTV:tä.

Jätä yhteydenottopyyntö

Mitä asiani koskee